Hoiva- ja kotipalvelut Loimaan alueella

Hoivapalvelullamme pyrimme turvaamaan sekä sinun että läheisesi arjen sujuvuutta juuri silloin kuin sitä tarvitsette.

Palveluihimme kuuluu lähihoitajan antama turvallinen lääkehoito, haavahoito, pesupalvelut, kauppapalvelut, soittopalvelu ja kotona tapahtuva hoiva- / kotipalvelu. Henkilöstörekry

Kartoitamme yhdessä palvelun tarpeen ja laajuuden. Lisäksi autamme etsimään kotona helpottavia apuvälineitä ja palveluita. Pystymme asentamaan kotiin helpottamaan esim. erilaisia kahvoja ja muita pieniä apuvälineitä.

Lääkehoito

Hoitajamme saavat jakaa lääkkeitä dosetteihin. Antaa lääkkeitä luonnollista tietä. Pistää injektioita ihon alle ja lihakseen. Vaihtaa lääkkeettömän, perusliuosta sisältävän jatkoinfuusion.

Pesupalvelu

Autamme sinua hygieniasta huolehtimiseen sinun ehdoilla kotonasi turvallisesti.

Soittopalvelu

Voimme soittaa sinulle / läheisellesi esim. muistuttamaan ottamaan lääke eri vuorokauden aikaan tarpeiden mukaan. Soittopalvelun avulla voimme myös tarkistaa sinun tai läheisesi voinnin yhdessä sovittuna aikana.

Kotipalvelu

Arjessa läsnä kodissasi sinun ehdoillasi. Hygieniastasi huolehtiminen, kotisi siisteydestä sekä sisällä että ulkona. Kokonaisvaltaista läsnäoloa turvallisesti aina tutun turvallisen hoitajamme avustuksella.

Henkilöstörekry

Tarjoamme hoiva- / kotipalvelua väliaikaisiin tarpeisiin silloin kun sitä tarvitset. Esim. avustajasi sairastuessa tai lomaillessa.

Evästeet